NaslovnicaVijestiGIGANTI IZ SERIJE A ODRŽALI PREGOVORE SA MANCHESTER UNITEDOM: Alexis Sanchez na...

GIGANTI IZ SERIJE A ODRŽALI PREGOVORE SA MANCHESTER UNITEDOM: Alexis Sanchez na izlaznim vratima!

Roma je vodila razgovore sa Manchester Unitedom o mogućnosti dovođenja Alexisa Sancheza na posudbu sljedeće sezone, dok je menadžer Ole Gunnar SOlskjaer nagovijestio svoju vjeru u Anthony Martiala kao glavnog napadača ove sezone.

GIGANTI IZ SERIJE

Solskjaer je u petak izrazio da se United neće mučiti pred golom, uprkos odlasku Romelu Lukakua za Inter, ali Sanchezova uloga ostaje neizvjesna sa nešto više od tri tjedna do zatvaranja prijelaznog roka za transfer u Italiji, Španjolskoj, Njemačkoj i Francuskoj.

Solskjaer je rekao da očekuje da Sanchez ove sezone ostane sa Unitedom, ali smatra se da je Roma dobila priliku da dovede veznjaka na posudbu.

Nejasno je hoće li Sanchez biti otvoren za takav transfer, no bilo koji aranžman o posudbi – iako je daleko od izvjesnog – vjerojatno bi morali plaćati veliki dio njegove plate od 391.000 funti tjedno, koja se sa bonusima povećava na 500.000.

Manchester United – Chelsea: Najava prvog kola Premier league!

Sanchez se vratio u United tek prošli tjedan nakon dužeg odmora zbog sudjelovanja sa Čileom na Copa Americi, a mogao bi biti izostavljen iz tima, koji će u nedelju da se usoči sa Chelsejaem na Old Traffordu.

Sanchez je igrao samo 65 minuta u predsezoni za United u prijateljskoj utakmici iza zatvorenih vrata protiv Blackburrn Roversa U23.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!