NaslovnicaVijestiGiggs: "Savjetovao sam upravi da prije tri godine kupi ova dva igrača...

Giggs: “Savjetovao sam upravi da prije tri godine kupi ova dva igrača ali…”

U Manchester Unitedu mogu da se kaju zbog grešaka iz prošlosti. Bilo ih je mnogo, neke su ispravili, neke nisu, ali ovo što je otkrio Ryan Giggs mnoge navijače Uniteda će ostaviti u šoku, posebno jer se radi o nogometašima koje je United mogao dovesti u svoje redove za relativno malen iznos.

Savjetovao sam upravi

„Gabriela Jesúas sam prvi put gledao prije tri godine. Čak godinu dana, sam pratio Mbappea i Jesusa. Zajedno sam ih pratio sa Unitedovim skautom i obojica smo mislili da su to igači kalibra za United. Mislili smo da ih moramo dovesti, što je brže moguće Vjerojatno bi koštali 5 milijuna funti ili slično, te bi ih posudili istim klubovima nazad da bi se nastavili razvijati “, rekao je Giggs.

United je napravi neke ogromne transfere u doba Van Gaala, asamo nekoliko dolazaka su ostavili stalni pečat u klubu. Angel di Maria, Memphis Depay, Radamel Falcao, Morgan Schneiderlin su već napustili klub, a Anthony Martial unatoč velikom uloženom novcu još nije opravdao uloženo. Giggs tvrdi da u vrijeme Van Gaala u klubu, nisu dovodili nogometaše koji su profil Uniteda.

>> Zidane: “Najteža utakmica sezone”

“Znam kakav mora biti nogometaš Manchester Uniteda. Tu su bili mnogi koji čak nisu imali profil za United, a također otišli su i oni koji su ga imali. Govorim o Raphaelu, Danny Welbecku, Jonnyju Evansu … To su bili igrači koji su bili od glave do pete posvećeni Unitedu. ”

“Bilo je teško jer je Louis imao svoje ideje koj smo morali poštovati. Istina je da smo malo posvađali oko onekih transfera. Shvatio je moje mišljenje, jer sam s nekima čak i igrao zajedno, ali oni nisu bili u njegovim planovima . ”

„Welbeck, na primjer, htio je igrati redovno, Jonny je imao problema s ozljedama i do neke mjere takve transfere mogu shvatiti shvatiti. Ne želim pametovati, ali transferi nisu bili dobari kao što su trebali biti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!