NaslovnicaVijestiZidane: "Najteža utakmica sezone"

Zidane: “Najteža utakmica sezone”

Zinedine Zidane danas je imao press konferenciju u kojoj su ga novinari pitali za Ronaldovu fizičku spremu te potencijalno poboljšanje ugovora najboljem igraču, ali osim situacije oko Ronalda Zizou je prokomentirao i sutrašnju utakmicu za koju kaže kako je to najteža utakmica sezone.

Na početku ‘pressice’ Zidane je prvo morao komentirao ono što sve zanima – igra li sutra Cristiano Ronaldo?

“Ronaldo je 100% spreman za sutra. To je ono što mi je najbitnije. Ne bih sada ulazio u sve detalje oko toga tko će sutra igrati.”

Druga aktualna tema također je bila vezana za Cristiana Ronalda, igrača koji je početkom ovog mjeseca podigao svoju petu ‘Zlatnu loptu’ i tako se izjednačio s Messijem po rekordnom broju ‘Zlatni lopti’. Marca je prije nekoliko dana objavila kako Portugalac želi poboljšani ugovor, vjerojatno zato jer je i njegov najveći rival – Leo Messi dobio svoj poboljšani ugovor prije nekoliko dana.

[su_cashout]

“Cristiano je fokusiran na sutrašnju utakmicu. Svi smo fokusirani na to. Ono što ja mislim je da je Cristiano Ronaldo puno dao ovom klubu i da zaslužuje svo poštovanje od strane kluba, ali o tome ćemo pričati poslije zimskog prijelaznog roka.”

Danas ipak dobre vijesti za navijače Real Madrida, iako Cristiano ovih dana nije trenirao s momčadi nego zasebno. Danas je ipak odradio trening s ostatkom momčadi, bez ikakvih problema i to je samo dokaz da je zaista 100% spreman baš kao što Zidane kaže.

Zidane o El Clasicu

Zinedine Zidane je najuspješniji trener Real Madrida u El Clasicu. Popularni Zizou je vodio tim u 5 navrata protiv Barcelone, te ima 3 pobjede, 1 remi 1 jedan poraz (60%). Iza njega su Paco Bro (55.5%), Luis Molowny (46.1%), te Miguel Munoz (44.4%).

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sutrašnji derbi Zizou je prokomentirao:

“Štogod da se dogodi mi ćemo nastaviti raditi naporno da bi do kraja sezone ipak bili u prilici osvajati trofeje. Sezona je jako duga i ima još 6 mjeseci do kraja. Ovo sutra su samo tri boda.”

“Bit će to najteža utakmica sezone. Clasico je uvijek predivan meč, ali je i jako težak. Igrači žive za utakmice poput ove. Osjećamo se dobro i jako smo sretni što nam ova utakmica dolazi u ovom trenutku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!