NaslovnicaVijestiGiggs se vraća u trenerske vode?

Giggs se vraća u trenerske vode?

Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda i jedan od najvećih igrača u povijesti ovog velikog kluba navodno je odradio intervju za posao. Posao za kojeg nije bilo javnog natječaja već ga je nogometni savez reprezentacije Walesa pozvao na razgovor o potencijalnom preuzimanju klupe Walesa.

Ryan Giggs od 1990. do 2014. godine bio je igrač Manchester Uniteda, igrač koji je obilježio jednu nogometnu eru, kroz cijelu svoju igračku karijeru učio je od najboljih trenera u povijesti nogometa – Sir Alexa Fergusona. Na kratko je on i preuzeo klupu Manchester Uniteda, ali to je bilo samo privremeno.

[su_live_koeficijenti]

Početkom sezone 2013/14 Ryan Giggs postao je trener-igrač, isprva je bio dio Moyesovog tima, ali nakon što je Moyes dobio otkaz nakon katastrofalne sezone, Giggs je postao trener-igrač i vodio momčad do kraja sezone. Navodno se on jako nadao da će postati novi Sir Alex, trener legendarnog Manchester Uniteda, ali uprava to nije vidjela tako. Smatrali su da je Giggs neiskusan i da nije dovoljno dobar izbor za novog trenera Uniteda te su nakon Svjetskog prvenstva 2014. za trenera imenovali Van Gaala.

Wales traži novog izbornika

Ryan Giggs, Osian Roberts, Craig Bellamy i Mark Bowen četiri su imena u konkurenciji za novog izbornika Walesa. Reprezentacija koja je bila apsolutni hit Eura2016. godine kada su ostvarili svoj najveći uspjeh u povijesti Walesa – polufinale Europskog prvenstva gdje su poraženi od Portugala. U ovom kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji dobro su se držali do ozljede Garetha Balea, zvijezde Real Madrida i njihovog glavnog igrača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Čini se kako je Zinedine Zidane ohrabrio mnoge kada je kao neiskusan trener došao na klupu velikog Real Madrida pa osvojio hrpu trofeja. Sada se nogometni savez Walesa treba odlučiti između 4 kandidata među kojima su apsolutno neiskusni Craig Bellamy te gotovo pa neiskusni Ryan Giggs. Njih dvojica svakako su legende Walesa i to bi moglo imati značajan utjecaj pri odabiru. Bellamy za Wales ima 19 golova u 78 utakmica, a Giggs ima 12 golova u 64 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!