NaslovnicaVijestiGinaluigi Buffon otkrio razgovor sa Cristiano Ronaldom nakon njegovog gola protiv Juventusa...

Ginaluigi Buffon otkrio razgovor sa Cristiano Ronaldom nakon njegovog gola protiv Juventusa u Ligi prvaka!

Reakcija Gianluigija Buffona na nezaboravan pogodak Cristiana Ronalda u četvrtfinalu Lige prvaka je nešto što svi trebaju vidjeti.

Ginaluigi Buffon otkrio

To je bio gol koji je natjerao protivničke navijače na stadionu da ustanu i pljeskaju.

Čak je i legendarni talijanski stoper, koji je vidio i osvojio sve u ovoj igri, ostao u šoku nakon udarca Ronalda, koji je u to vrijeme igrao za Real Madrid.

Mjesecima nakon gola Puskas-nominiranog 2018. godine, Buffon je otkrio kako je pitao o Ronaldovoj dobi tijekom sukoba za LIgu prvaka.

“Nakon otprilike 25 sekundi normalne frustracije zbog gola kojeg sam primio, razmislio sam o onome što mi je učinio, nešto zaista sjajno,” rekao je Buffon na sportskom festivalu u Trentu.

“Pitao sam ga: ‘Cristiano, koliko imaš godina?'” i rekao je: ‘nije loše za 33-godišnjaka, zar ne?'”

“Na kraju smo se obojica nasmijali.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!