NaslovnicaVijestiGiorgio Chiellini: Svoj gol protiv Barcelone sam posvetio njemu!

Giorgio Chiellini: Svoj gol protiv Barcelone sam posvetio njemu!

Defanzivac Juventusa Giorgio Chiellini posvetio je svoj gol protiv Barcelone u Ligi prvaka ranije ovog tjedna svom sunarodnjaku i suigraču u reprezentaciji Giuseppeu Rossiju.

Chiellini gol protiv Barcelone posvetio Rossiju

Rossijev klub, Celta Vigo, početkom tjedna je izvijestila da je napadač povrijedio prednji križni ligament na utakmici protiv Eibara prošlog tjedna, te da će sa terena izbivati čak šest mjeseci.

To je četvrta povreda takvog tipa za 30-godišnjaka, te prva kada je u ptanju lijevo koljeno. Chiellini je u znak podrške svom sunarodnjaku i velikom prijatelju gol protiv Barcelone u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka za vodstvo od 3-0 posvetio upravo njemu.

“Taj gol sam posvetio Giuseppeu Rossiju”, rekao je Chiellini za talijanske medije.

“On je poseban momak koji je pretrpio ozbiljnu povredu. Moje misli su uz njega.”

‘Stara dama’ na uzvrat na Camp Nouu, koji je na rasporedu sljedeće srijede, 19. aprila, ide u odličnom raspoloženju nakon što je u utorak slavila visokim rezultatom 3-0.

Vodeći gol za klub iz Torina je postigao Paulo Dybala, koji igra sezonu iz snova, već u sedmoj minuti susreta, da bi samo 15 minuta kasnije postigao i drugo gol.

U drugom poluvremenu je legendarni defanzivac postigao gol nakon kornera, za konačnih 3-0.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!