NaslovnicaVijestiGiroud: Cijelo vrijeme sam vjerovao u sebe

Giroud: Cijelo vrijeme sam vjerovao u sebe

Nogometaš Arsenala Oliver Giroud oduševljen je što je prekinuo niz od 16 utakmica bez postignutog gola i dodao da je sve vrijeme vjerovao u svoje sposobnosti.

Giroud

“Gol mi je značio mnogo, jer sam imao mnogo poteškoća na terenu u posljednje vrijeme. Učinkovitost mi nije bila na razini, propustio sam gomilu dobrih prilika, a nedostajalo mi je i sreće. Stvari se nisu odvijale onako kako sam ja želio, ali sam sve vrijeme vjerovao u sebe i to mi se na kraju vratilo”, rekao je Giroud za britanske medije.

Fudbaleri Arsenala odigrali su jučer neriješeno 2:2 s Manchester Cityjem u utakmici 37. kola Premier lige, a Giroud je postigao prvi gol za “tobdžije”.

Giroud je potom u drugom poluvremenu asistirao Alexisu Sanchezu

“Posljednjih nekoliko tjedana nisam postizao golove, pa sam pokušavao asistiram suigračima. Asistencija Sanchezu je bila moja šesta ove sezone, pa sam pored postignutog gola sretan i što sam zabilježio asistenciju, ali i pomogao timu da dođe blizu plasmana u Ligu prvaka”, rekao je Giroud.

Arsenal je kolo prije kraja šampionata treći na tablici sa 68 bodova, dva manje od drugoplasiranog Tottenhama i tri više od četvrtoplasiranog Cityja.

[su_sportingbet]

“Topnici” će u posljednjem kolu dočekati Aston Villu, koja je još ranije ostala bez šansi da izbori opstanak u Premier ligi.

“Sudbina je sada u našim rukama, možemo završiti treći ili čak drugi. Mi smo tim, mi smo grupa koja pravi razliku. Trudimo se da pomognemo jedni drugima što više kako bismo odradili posao kako treba. Razumijemo se dobro i borimo se jedni za druge “, rekao je Giroud.

Francuski napadač je ove sezone u svim natjecanjima postigao 21 gol za Arsenal.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!