NaslovnicaVijestiGiroud otkriva: "Legende Arsenala su me nagovorile da pređem u Chelsea"

Giroud otkriva: “Legende Arsenala su me nagovorile da pređem u Chelsea”

Nakon što je u Arsenalu postao treći napadač, Olivier Giroud je osjećao da je njegovo vrijeme na Emiratesu došlo do kraja. Olivier Giroud otkrio je da su mu dvije ‘legende’ rekle da treba napustiti Arsenal i otići u Chelsea na zimskom prijelaznom roku.

Giroud otkriva

31-godišnji napadač je napravio taj transfer ranije ove godine, dok nije posve zadovoljan sa svojom ranom formom na Stamford Bridgeu.

To mu je potvrđeno, kada su mu Robert Pires i Fredrik Ljungberg rekli da je vrijeme da nastavi svoju karijeru u nekom drugom klubu.

“Nogometne legende poput Roberta Piresa, koji je blizak prijatelj Fredrik Ljungberga, pa čak i neki bivši igrači Chelseaja su mi rekli da bi mi njihova igra odgovarala, jer oni uvijek igraju sa napadačem,” rekao je Giroud L’Equipeu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Dok je Giroud odbio kritizirati menadžera Arsenala Arsene Wengera, rekao je da se osjeća važnijim u planovima Antonio Contea.

“Razlika je u tome što me je ovaj trener natjerao da potpišem i on želi da me ubacuje u igru, njemu se sviđa moj profil kao igrača,” rekao je Giroud.

“Naravno, činjenica da je Arsenal potpisao Pierre-Emerick Aubameyanga, nakon što su doveli Alexandre Lacazettea prošlog ljeta, je bio pritisak koji me nagnuo na napuštanje Topnika.”

[su_live_koeficijenti]

“Wenger mi je rekao da će uraditi sve da budem sretan, jer se osjećao odgovornim za tu moju situaciju u Arsenalu. Na početku sezone sam rekao da želim ostati, čak iako je želio drugačiju vrstu napadača, jer sam znao da ću dobiti neku minutažu i zbog toga sam se želio boriti za svoje mjesto.”

“Nakon što sam postao treći napadač, moj odlazak je bio neizbježan.”

Giroud je postigao samo jedan gol otkako se pridružio Chelseaju, ali je pozvan u Francusku momčad i suočit će se sa Kolumbijom i Rusiju u prijateljskim utakmicama ovog tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!