NaslovnicaVijestiGiuseppe Marotta potvrdio: Novo pojačanje stiže na kraju ovog mjeseca!

Giuseppe Marotta potvrdio: Novo pojačanje stiže na kraju ovog mjeseca!

Izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marotta potvrdio je kako prvo ovoljetno pojačanje u klub iz Torina stiže na kraju ovog mjeseca, a riječ je o zvijezdi Liverpoola Emreu Canu.

Emre Can odlazi u Juventus

24-godišnji veznjak, koji u dresu ‘Redsa’ nije nastupao u protekla dva mjeseca zbog povrede, u zimskom prelaznom roku je potpisao ‘predugovor’ sa ‘Starom damom’, u koju odlazi nakon finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Njegov trener Jurgen Klopp pokušao ga je nagovoriti da potpiše novi ugovor sa klubom sa Anfielda, ali njemački reprezentativac je to odbio, te će besplatno napustiti klub nakon isteka ugovora. Marotta je danas za talijanske medije rekao: “Uvjeren sam kako ćemo potvrditi dolazak Emrea Cana nakon finala Lige prvaka”, te tako stavio tačku na sve špekulacije o njegovoj budućnosti.

[su_no1forfootball]

Can nije uvršten na listu od 23 putnika na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koju je njemački izbornik Joachim Low objavio prošlog tjedna, a mogao bi propustiti i finalnu utakmicu protiv ‘kraljevskog’ kluba u najelitnijem europskom klupskom tkamičenju. On je ove sezone u dresu Liverpoola, u koji je stigao iz Bayer Leverkusena u ljeto 2014. godine za 12 miliona eura, ukupno odigrao 37 utakmica, te postigao šest golova i podijelio pet asistencija.

Ipak, u Liverpoolu nemaju razloga za brigu zbog njegovog odlaska, s obzirom da je već prošlog ljeta dogovoren dolazak jednog od najboljih veznjaka u Bundesligi u protekle dvije sezone, a riječ je o zvijezdi RB Leipziga Nabyju Keiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!