NaslovnicaVijestiGiuseppe Marotta: Želimo produžiti ugovor s Lautarom Martinezom

Giuseppe Marotta: Želimo produžiti ugovor s Lautarom Martinezom

Giuseppe Marotta, izvršni direktor Intera, u razgovoru za talijanske medije rekao je da klub vodi pregovore o produženju ugovora s argentinskim nogometašem Lautarom Martinezom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Martinez je stigao u redove Nerazzurra 2018. godine iz Racinga za oko 23 milijuna eura, a njegov ugovor s talijanskim velikanom traje do 30. lipnja 2026. godine.

“U pregovorima smo s Lautarom i njegovim menadžerima da finaliziramo novi ugovor. Vrlo smo mirni po tom pitanju. Mislim da neće biti problema u pregovorima, jer Martinez želi nastaviti igrati za naš klub”, rekao je Marotta.

U nedjelju je Inter remizirao 1:1 protiv Juventusa u Torinu u 13. kolu talijanske Serie A, pri čemu je jedini gol za Nerazzurre postigao Martinez u 33. minuti. On je do sada odigrao 255 utakmica, postigao 11 golova i osvojio pet trofeja s Nerazzurrima.

Kada je riječ o ovoj sezoni, gledamo li sva natjecanja, Martinez je za Inter odigrao 17 utakmica. Postigao je 15 golova i upisao jednu asistenciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!