NaslovnicaVijestiGIVEMESPORT SENZACIONALNO TVRDI: Mbappe podnio zahtjev za transfer - ovom izjavom potvrdio...

GIVEMESPORT SENZACIONALNO TVRDI: Mbappe podnio zahtjev za transfer – ovom izjavom potvrdio da prelazi u Real Madrid!

Kylian Mbappe se smatra jednim od najboljih igrača na svijetu unatoč tome što mu je samo 20 godina.

GIVEMESPORT SENZACIONALNO TVRDI

PSG-ov napadač dolazi nakon izvrsne sezone, postigavši 39 golova u 43 nastupa na svim natjecanjima.

Također je osvojio i Svjetsko prvenstvo sa Francuskom prošlog ljeta, što znači da je još uvijek bio tinejdžer kada je osvojio najveću nagradu od svih.

Reći da je budućnost sjajna je prilično potcjenjivanje. Zapravo, Mbappe je već dobio naređenje da osvoji Zlatnu loptu kada se povuku Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Također je jako povezan sa preseljenjem u Real Madrid, a prema najnovijim izvješčima iz Španjolske, napadač je predao zahtjev za transfer u pokušaju da prisili taj potez.

Francuski internacionalac je zatražio napuštanje PSG-a zbog tvrdnji da su Los Blancosi spremni poslati ponudu, gdje menadžer Zinedine Zidane očito obnavlja ogormnu ekipu.

Lako je vidjeti zašto bi preseljenje u La Ligu bilo primamljivo.

Portugal – Švicarska: Završnica Lige nacija

Mbappe bi u Real Madridu mogao osvojiti Zlatnu loptu. Francuz bi također imao najbolje šanse za osvajanje Lige prvaka – nešto što PSG do sada nije učinio.

Ova najnovija izvješća dolaze samo nekoliko tjedana nakon što je Mbappe stavio svoju budućnost pod sumnju sugerirajući da je na ‘prekretnici’ svoje karijere.

“To je vrlo važan trenugak za mene, dolazim do prekretnice u svojoj karijeri”, rekao je u svibnju za The Sun.

“Mnogo sam otkrio ovdje i osjećam da je možda trenutak da preuzmem više odgovornosti.”

“Nadam se da bi to moglo biti u PSG-u, to bi bilo veliko zadovoljstvo ili možda negdje drugo sa novim projektom.”

Želja Mbappea za novim izazovom, zajedno sa remontom momčadi u Madrid znači da bismo mogli videjti Francuza na Bernabeu ovog ljeta.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!