NaslovnicaVijestiKako su glasali trojica najboljih? Lewa iznenadio sve, CR7 najobjektivniji

Kako su glasali trojica najboljih? Lewa iznenadio sve, CR7 najobjektivniji

Robert Lewandowski proglašen je za igrača godine u izboru FIFA, ispred drugoplasiranog Cristiana Ronalda, odnosno trećeplasiranog Lionela Messija, a zanimljivo je kako su glasali trojica najboljih.

Kapetani i izbornici svih reprezentacija na svijetu, uz novinare, najviše su bodova dali poljskom napadaču, a najveće iznenađenje što se tiče samog glasanja napravio je upravo pobjednik Lewandowski.

On među trojicom najboljih nije vidio Cristiana Ronalda i Lionela Messija, glavne konkurente za nagradu. Tri boda je dao doskorašnjem suigraču Thiagu Alcantari, nogometašu Liverpoola, dva Neymaru iz Paris Saint-Germaina, a jedan Kevinu De Bruyneu iz Manchester Cityja.

Što se tiče najboljih igrača u desetljeću za nama, Messi je u glasanju zaobišao Ronalda. Argentinac je birao Neymara kao najboljeg, Brazilčevog suigrača Kyliana Mbappea kao drugog, a Lewandowskog tek kao trećeg.

Ronaldo je, čini se, bio najrealniji. Portugalac je birao Lewandowskog za najboljeg, a odmah iza Messija i Mbappea. Iako ga mnogi vide kao nekoga kome je najviše stalo do individualnih priznanja, Cristiano ih je ovaj put ipak demantovao.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!