NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter oko njega želi graditi ekipu, Asensio želi u ovaj...

Transfer glasine: Inter oko njega želi graditi ekipu, Asensio želi u ovaj klub, glavne zvijezde Reala protiv dolaska Mourinha

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Inter se pridružio utrci za potpisivanje Federica Chiese, piše Calcio Mercato. AC Milan, Juventus i Napoli također su zainteresirani za kupovinu talentiranog krila jer se čini da će  ovog ljeta napustiti klub. 21-godišnji talijanski reprezentativac postigao je pet golova i upisao tri asistencije u 27 utakmica ove sezone.

RONALDO PORUČIO UPRAVI JUVENTUSA: Želi dolazak zvijezde Manchester Uniteda!

Prema riječima Don Balona, ​​Marco Asensio se nada odlasku u Manchester United. Veznjak se bori za minute pod vodstvom Santiago Solaria i jedan je od nekoliko igrača koji su se ovoga ljeta pominjali kako bi mogli otići iz Reala. Florentino Perez bi ga prodao samo za pravu cijenu, a konačna odluka Asensia ovisi o planovima Real Madrida za njega nakon ove sezone.

Nekoliko zvijezda Real Madrida žestoko je protiv da Josea Mourinho preuzime ulogu menadžera, prenosi Daily Mail. Sergio Ramos nije bio u dobrim odnosima s Mourinhom tijekom zadnjeg mandata Portugalca i obećao je da će na ljeto otići ako se menadžer vrati. Gareth Bale, Marcelo i Karim Benzema također su protiv Mourinhovog imenovanja, ali predsjednik kluba Florentino Perez izjavio je kako njegovi igrači neće imati ulogu u njegovom imenovanju.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!