NaslovnicaVijestiRONALDO PORUČIO UPRAVI JUVENTUSA: Želi dolazak zvijezde Manchester Uniteda!

RONALDO PORUČIO UPRAVI JUVENTUSA: Želi dolazak zvijezde Manchester Uniteda!

Prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, napadač Juventusa Cristiano Ronaldo navodno je poručio upravi kluba da predstojećeg ljeta dovedu još neko veliko ime, uključujući zvijezdu Manchester Uniteda Paula Pogbu.

Ronaldo želi Pogbu u Juventusu

Portugalac je u Torino stigao prošlog ljeta iz Real Madrida za oko sto miliona eura, ali po svemu sudeći, neće uspjeti osvojiti svoju četvrtu uzastopnu Ligu prvaka, što mu je najvjerovatnije bio i glavni cilj kada je dolazio u klub.

Naime, ‘Stara dama’ je izgubila rezultatom 2-0 na gostovanju kod Atletico Madrida u okviru prve utakmice osmine finala najelitnijeg klupskog nogometnog takmičenja, a uzvrat je na rasporedu u utorak. Kako izvještavaju španjolske novine Don Balon, Ronaldo je poručio čelnicima da u klub vrate bivšu zvijezdu Paula Pogbu.

Pored toga, 34-godišnjak želi da mu se pridruže i dva bivša suigrača iz Real Madrida, a riječ je o lijevom beku Marcelu, te veznjaku Iscu, čija budućnost je pod velikim znakom pitanja. Jasno je kako bi Juventus s njima trojicom izgledao nezaustavljivo, teško je za očekivati kako će doći sva trojica. Pogba je u posljednjih nekoliko mjeseci postao jedan od ključnih igrača Uniteda, te ga klub ne planira prodati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!