NaslovnicaVijestiGLAVNI FAVORITI ZA OSVAJANJE LIGE PRVAKA: Evo kako će Juventus izgledati u...

GLAVNI FAVORITI ZA OSVAJANJE LIGE PRVAKA: Evo kako će Juventus izgledati u novoj 2019/20 sezoni!

Juventus je konačno potvrdio potpisivanje Matthijsa de Ligta iz Ajaxa u četvrtak ujutro, a momčad Stare dame izgleda nezaustavljiva u Italiji još jednom uoči sljedeće sezone.

GLAVNI FAVORITI

Tjednima smo očekivali da će Matthijs de Ligt nakon svoje impresivne sezone sa Ajaxom poptisati za Juventus, a u jutros je taj transfer i potvrđen od strane kluba, gdje su ga platili 67.5 milijuna funti.

De Ligt predstavlja apsolutno odlično pojačanje za Staru damu i to nije prvi put ovog ljeta da su dobro poslovali, jer su već doveli Aaron Ramseya i Adrien Rabiota koji su se besplatno pridružili iz Arsenal i PSG-a.

Rovaniemi – Aberdeen: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsku ligu!

S tim potpisima je Torinski klub postao još jači nego prošle sezone, kada su osvojili osmu titulu zaredom u Seriji A, a dubina njihove momčadi je sada nevjerojatna:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!