NaslovnicaVijestiGlavni sponzori Ronalda zabrinuti: Evo što su poručili iz Nikea i EA...

Glavni sponzori Ronalda zabrinuti: Evo što su poručili iz Nikea i EA Sportsa!

Glavni sponzori portugalskog superstara Cristiano Ronalda izrazili su duboku zabrinutost zbog navoda o silovanju, što bi se uveliko moglo odraziti kako na njihov profit tako i na reputaciju, jer sumnjamo da neko želi poslovati sa nekim ko je potencijalni silovatelj.

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo sve se viša osjećao težinu ogromnog pritiska koji proizlazi iz ponovnog otvorenog slučaja o navodnom pokušaju silovanja 2009. godini, u kojoj žrtva Kathryn Mayorga tvrdi da ju je jedan od najboljih nogometaša svih vremena silovao u jednom od najprestižnijih hotela u Las Vegasu.

>> Ronaldo i Juventus u problemima: Marotta napustio klub zbog Portugalca, dionice Juventusa doživjele veliki pad!

Agencija Associated Press je došla do saopštenja od najvećeg privatnog sponzora Ronalda, američke kompanije sportske opreme Nike , s kojima je Ronaldo je potpisao doživotni ugovor, koji je neslužbeno “težak” milijardu dolara.

[su_vegas]

„Vrlo smo zabrinuti zbog ozbiljnih optužbi. Cijelu situacija ćemo i dalje pomno pratiti”, saopštili su iz Oregona, a također su se oglasili i iz EA Sportsa, koji kroz svoju popularnu video igru FIFA-u također usko povezan s Ronaldom.

„Mi smo svjesni težine optužbi i moramo reći kako smo veoma zabrinuti. U narednom periodu ćemo pozorno pratiti razvoj događaja”, izjavili su iz EA Sportsa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!