NaslovnicaVijestiGlavni sudac Mažić otkrio kako se sprema za finale Lige prvaka

Glavni sudac Mažić otkrio kako se sprema za finale Lige prvaka

Milorad Mažić, glavni sudac finala Lige prvaka između Liverpoola i Reala, otkrio je kako se sprema za finale Lige prvaka, koje mu je treće veliko finale, nakon UEFA Superkupa 2016, i finala Kupa Konfederacija 2017. godine.

“Mislim da ako pitate bilo kojeg europskog suca što mu je san kada počne međunarodnu karijeru, reći će vam da je to finale Lige prvaka – rekao je Mažić za web stranice UEFA. – To je najveća europska klupska utakmica, igra se pred punim tribinama u fantastičnoj atmosferi, susreću se dva giganta… Sve je to vrlo posebno, i ponosan sam što ću biti dio spektakla, zajedno sa svojim timom.”

Mazić će pomagati uigrana ekipa u kojoj su Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, uz dodatne asistente Nenada Đokića i Danila Grujića. Četvrti je suparnik francuski Clement Turpin, a Nemanja Petrović rezervni je pomoćnik.

[su_champions_league_final]

“Bit ćemo usredotočeni na to kako bismo bili spremni za ulazak u utakmicu. Vrlo je važno započeti dobro, jer će nam to dati samopouzdanje za ostatak susreta. Kao i uvijek, pripremamo se proučavanjem momčadi i karakteristika igrača, što je nešto što UEFA smatra iznimno važnim” istaknuo je Mažić.

Arbitar iz Vrbasa naglasio je da suci moraju držati korak s razvojem nogometa i da se stalno poboljšavaju.

“Igra je sada potpuno drugačija od onoga što je bilo prije dva desetljeća. Sve ide brže, igrači su spremniji. Zato je izazov za nas da se uklopimo u sve te promjene. Također, nije dovoljno znati samo tehnička pitanja u suđenju. Neophodno je imati i sve ljudske vještine, jer ako toga nema, nešto će faliti”, ističe Mažić, direktor u industriji mesa, koji je oženjen i ima dva sina.

Srpski sudac, koji će 2018. godine dijeliti pravdu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje će biti njegov drugi drugi Mundijal u karijeri, govorio je o svojoj budućnosti.

“Najvažnija stvar u svakom poslu je sačuvati svoju strast i stalno postavljati neke nove ciljeve koje biste trebali postići. Jer ako ne, onda se možete baviti i nekim drugim poslovima” zaključio je Mažić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!