NaslovnicaVijestiGlavni uvjet za Messijev povratak u Barcelonu je ispunjen, sada je sve...

Glavni uvjet za Messijev povratak u Barcelonu je ispunjen, sada je sve na njemu

Lionel Messi na korak je do ponovnog igranja u dresu Barcelone. Inter Miami je u subotu poražen kod kuće od Cincinnatija s 1-0 u utakmici u kojoj je Messi na terenu proveo posljednjih 35 minuta i tako ispao iz utrke za play-off MLS lige.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


To znači da će Inter Miami posljednju ovosezonsku utakmicu odigrati 22. listopada protiv Charlottea, a nakon toga Messiju i suigračima slijedi pauza od četiri mjeseca.

Posljednji uvjet za Messijev povratak u Barcelonu bio je neigranje Inter Miamia u play-offu. S obzirom na pauzu koju nogometaši Intera očekuju, Barcelona u zimskom prijelaznom roku želi dovesti Argentinca na posudbu, a vrlo je realno da će se to i dogoditi.

Prema pisanju španjolskih medija posljednjih tjedana, Inter je spreman pustiti Messija na posudbu u Barcu, iako to znači da bi propustio prva dva mjeseca sljedeće MLS sezone. Sada je na redu Messi koji od čelnika Intera, prvenstveno vlasnika Davida Beckhama, mora tražiti da ga pusti na posudbu kako bi ponovno obukao dres najdražeg kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!