NaslovnicaVijestiGLAVOBOLJE ZA SOLSKJAERA: Dvije zvijezde van terena do kraja mjeseca!

GLAVOBOLJE ZA SOLSKJAERA: Dvije zvijezde van terena do kraja mjeseca!

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer potvrdio je kako će dvije zvijezde njegovog tima zbog povrede odsustvovati tri tjedna, a riječ je o ofanzivcima Jesseu Lingardu i Anthonyju Martialu.

Povrijeđene dvije zvijezde Manchester Uniteda

Ovaj dvojac je pretrpio povrede ranije ovog tjedna na utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina, a Solskjaer je špekulacije o njihovom dužem izostanku potvrdio na današnjoj press konferenciji.

To je veliki udarac za Norvežanina i ‘Crvene vragove’, s obzirom da su od njegovog dolaska Lingard i Martial među najboljim pojedincima na Old Traffordu. Međutim, na klupi ima koliko-toliko dostojne zamjene u Alexisu Sanchezu i Juanu Mati, iako su obojica van forme.

Izostanak Lingarda i Martiala ne bi bio toliki problem za United da im ne slijedi jako težak raspored. ‘Crveni vragovi’ će u ponedjeljak snage odmjeriti sa Chelseajem u FA Kupu, nakon čega slijedi okršaj protiv velikog rivala Liverpoola u Premier ligi. Također, tu je i uzvratni susret protiv Paris Saint-Germaina, koji se igra na Parku prinčeva 6. marta, poslije čega će gostovati i na Emiratesu samo četiri dana nakon te utakmice. Da stvar bude gora za trenutno četveroplasiranu ekipu u Premier ligi, nakon svih ovih derbija slijedi im i gradski derbi protiv trenutnog prvaka Manchester Cityja.

Navodno, Martial i Lingard bi se trebali vratiti treninzima do uzvrata protiv Parižana, ali je teško za očekivati kako će biti spremni za tu utakmicu, te da bi Solskjaer riskirao toliko.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!