NaslovnicaVijestiGledajte uživo derbi između Hajduka i Dinama potpuno besplatno na YouTubeu

Gledajte uživo derbi između Hajduka i Dinama potpuno besplatno na YouTubeu

Samo četiri dana nakon što su se susreli u prvenstvenom derbiju na Poljudu, Hajduk i Dinamo ponovno će zaigrati na istom terenu, ovaj put u polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske.

Utakmica će započeti u 19 sati, a što je posebno zanimljivo jest da će se moći pratiti uživo i potpuno besplatno putem YouTube platforme.

Iako će prijenos utakmice biti dostupan na hrvatskom sportskom kanalu MAXSport, svi ljubitelji nogometa koji imaju pristup internetu moći će uživati u ovom spektaklu, bez obzira na to jesu li pretplatnici na navedeni televizijski kanal ili ne.

Ovo je zaista revolucionarni korak na sportskoj sceni ovih prostora, budući da će se utakmica prenositi i na YouTube kanalu MAXSporta.

Naravno, uz ovaj dvoboj Hajduka i Dinama, drugi polufinalni susret između Lokomotive i Rijeke, koji se igra od 16 sati na stadionu Kranjčevićeva, također će biti dostupan u direktnom prijenosu na istom kanalu.

Da podsjetimo, u subotnjem derbiju na Poljudu, Dinamo je slavio pobjedu rezultatom 1:0 zahvaljujući pogotku Petkovića, ostavši tako u utrci za naslov s vodećom Rijekom.

Važno je napomenuti da se u polufinalu Hrvatskog kupa igra samo jedna utakmica, stoga će ovo biti posljednja prilika za Hajduk ove sezone da ostane u borbi za barem jedan trofej. Navijači i ljubitelji nogometa s nestrpljenjem iščekuju ovaj uzbudljivi dvoboj, u kojem će obje momčadi dati sve od sebe kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!