NaslovnicaVijestiGLUP POTEZ: Adrien Rabiot razočarao Francusku javnost sa onim što je uradio...

GLUP POTEZ: Adrien Rabiot razočarao Francusku javnost sa onim što je uradio nakon što nije pozvan na SP

Uvijek je teško za francuskog selektora Didiera Deschampsa odabrati samo 23 igrača koji će  krenuti na Svjetsko prvenstvo. Francuska ima toliko velik izbor igrača da u Rusiju mogu povesti još dvije selekcije, koje bi se vjerovatno borile za jednu od medalja.

Adrien Rabiot razočarao

Sadašnja generacija francuskih igrača je nevjerojatna. Toliko nevjerovatna da su Anthony Martial i Alexandre Lacazette samo neki od igrača kojisu ostali bez poziva za SP u Rusiji. Mnogi vjeruju da selekcija “Les Bleus” može ići sve do kraja u Rusiji a kada vidimo popis nogometaša nije teško razumjeti zašto je to tako.

Francuska ima širinu na svakom području, iako su u veznom redu i napadu posebno moćna ekipa. Paul Pogba, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Ousmane Dembele … to je veoma impresivan popis igrača.

Jedan čovjek koji neće krenuti u Rusiju, međutim, je Paris Saint-Germainov veznjak Adrien Rabiot. 23-godišnjak iznenadno je izostavljen iz momčadi, a selektor je pozvao Steven N’Zonzi iz Sevilla.

>> Ne prestaju špekulacije o interesu Real Madrida za Neymara: Evo što o svemu kaže Ronaldo!

Zbog toga što nije dobio poziv, Rabiot uopće nije zadovoljan. On je reagirao na vrlo djetinjasto na ostanak kod kuće, tvrdi francuski mediji Le Parisien.

Tvrde da je Rabiot psolao pismo francuskom nogometnom savezu ukazujući na njegovo odbijanje da bude među popisom rezervi za Svjetsko prvenstvo.

[su_champions_league_final]

Veznjak PSG-a je mogao poput Lacazettea, Martiala i Kingsley Comana, biti stanju pripravnosti ako bilo koji igrač zadobi povredu pred početak Mundijala.

Nevjerojatno je da je igrač odbio šansu da se pojavi na Svjetskom prvenstvu pa barem i u rezervnom sastavu, ali Rabiot jasno osjeća da je zaslužio biti u krugu od 23 nogometaša. Dechamps je zaista mogao pozvati Rabiota jer je bio jedan od najboljih nogometaša parižana u ovoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!