NaslovnicaVijestiGolman Brazila slučajno otkrio ime novog selektora reprezentacije

Golman Brazila slučajno otkrio ime novog selektora reprezentacije

Golman Brazila i Manchester Cityja Ederson Moraes slučajno je otkrio prvog favorita za upražnjeno mjesto trenera ove selekcije, rekavši da bi to u budućnosti trebao biti Carlo Ancelotti, sadašnji trener Real Madrida.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon dolaska na okupljanje reprezentacije, u izjavi za tamošnje medije rekao je da je razgovarao s igračima Reala te da su mu oni zapravo otkrili kako postoji velika šansa da Ancelotti bude novi izbornik Brazila.

Razgovarao sam s Casemirom, Viniciusom i Militaom, a prema onome što sam saznao, velike su šanse da Carlo Ancelotti postane izbornik Brazila, a zatim nastavio:

“Također su mi rekli da je on vrlo poseban trener i da ga svi jako cijene, vole i poštuju, a svi znamo da je vrlo uspješan. Vidjet ćemo u bliskoj budućnosti što će se dogoditi.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!