NaslovnicaVijestiGomez ima slatke brige oko budućnosti

Gomez ima slatke brige oko budućnosti

Mario Gomez (31) završio je posudbu u Besiktasu i vratio se u redove Fiorentine, ali odmah po dolasku zatražio je prvo raskid ugovora, a nakon što nije uspio u tome, zatražio je transfer. Ovaj odlični njemački napadač je na europskom prvenstvu odigrao sjajno i pokazao da još nije za mirovinu, a interes brojnih klubova za njegove usluge je naglo porastao.

Mario Gomez
Mario Gomez

Od kako je zatražio transfer Gomeza se seli po raznim klubovima, a među zainteresiranima je prvi bio Slaven Bilić i njegov West Ham, ali nakon nekog vremena pojavio se interes Wolfsburga i Borussije Dortmund. Upravo je Dortmund trenutno prvi favorit za njegovo dovođenje, a spominje se iznos od 7 milijuna eura u slučaju transfera. Borussia nema takav tip napadača, ali je opet vrlo dobro pokrivena na toj poziciji, pa nije čudno što je sportski direktor Watzke opovrgnuo transfer. Ipak njemački mediji i dalje se bave selidbom Gomeza u redove žuto-crnih.

[su_euro_soccer_bonus]

Posljednja informacija koja se pojavila je interes Barcelone za ovim igračem. Zvuči pomalo čudno, ali Barca nema takav tip napadača, a nakon što ih je odbio Gameiro koji vjerojatno prelazi u Atletico Madrid ostali su na dva imena Perez i Gomez. Barcelona treba igrača koji može uskočiti umjesto sjajnog MSN trojca, a koji neće biti nezadovoljan vremenom provedenim na klupi. Gomez se može naći u toj priči, a pogotovo ukoliko želi osvojiti koji transfer i igrati u još jednom velikom klubu. Ipak čini se kako u ovom trenutku ima i boljih opcija za nastavak karijere.

Gomez je u svojoj bogatoj karijeri do sada igrao za Stuttgart, Bayern Munchen, Fiorentinu i Besiktas, a osvajao je naslove u Njemačkoj i Turskoj, a u tim državama je bio i najbolji strijelac sezone. Za Njemačku je do sada nastupio 68 puta, a postigao je 28 pogodaka.

Kladjenje forum


[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!