NaslovnicaVijestiGOSPODIN: Legendarni Kaka otkrio što je Cristiano Ronaldo kupio jednom prilikom svom...

GOSPODIN: Legendarni Kaka otkrio što je Cristiano Ronaldo kupio jednom prilikom svom osoblju Real Madrida!

Legendarni bivši brazilski veznjak Ricardo Kaka danas je dao jako zanimljiv intervju u kojem se prisjetio mnogih detalja iz perioda provedenog u Real Madridu, a posebne pohvale uputio je na račun svog bivšeg suigrača i jednog od najboljih igrača u povijesti nogometa, Cristiana Ronalda.

Kaka otkrio što je Ronaldo kupio

Njih dvojica su na Santiago Bernabeuu stigli u isto vrijeme, u ljeto 2009. godine, a Kaka se u klubu zadržao do 2013. godine, kada se vratio u AC Milan. Iako priznaje kako je Portugalac bio malo sujetan, 36-godišnjak je ispričao kako je on jednom prilikom, dok su putovali u Los Angeles za pripreme za novu sezonu, obradovao svo osoblje ‘kraljevskog’ kluba.

Naime, rekao je: “Cristiano nije samo prvak, već i sjajna osoba. Uvijek je bio pažljiv, dostupan za razgovor i brinuo je za sve u svlačionici. Dobro, možda je bio malo sujetan, ali se uvijek dobro ponašao. Mnogo mi je pomogao, čak me i podržavao tokom intervjua. Jednom prilikom dok smo bili u trening kampu u Los Angelesu kupio je 15 mobitela i podijelio ih osoblju kluba. Nikad nisam imao nikakvih problema s njim, kao niti bilo tko od suigrača.”

Ronaldo, koji nastavlja impresionirati i u dresu Juventusa ove sezone, 2018. godinu je završio sa ukupno 49 postignutih golova za klub i reprezentaciju, nakon što je jučer u pobjedi protiv Sampdorije postigao dva gola. 33-godišnjak je na ukupno 19 nastupa u Seriji A postigao 14 golova, te je trenutno vodeći strijelac lige.

Njegov novi tim je trenutno vodeći na tabeli sa 53 osvojena boda, čak devet više od drugoplasiranog Napolija, dok trećeplasirani Inter ima 39 osvojenih bodova. S druge strane, Real Madridu ne ide baš najbolje od njegovog odlaska. Los Blancosi su tek četvrti u La Ligi sa 29 osvojenih bodova, osam manje od vodeće Barcelone, ali imaju i odigranu utakmicu manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!