NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: AC Milan ima novog trenera

GOTOVO JE: AC Milan ima novog trenera

Prema izvještaju Gazzette dello Sport, Julen Lopetegui bi trebao preuzeti ulogu trenera Milana od iduće sezone. Očekuje se da će Stefano Pioli napustiti klub na kraju tekuće sezone, a uprava Milana je bila u potrazi za njegovim nasljednikom među nekoliko kandidata. Međutim, talijanski mediji izvještavaju da su čelnici Milana uvjereni da je Lopetegui prava osoba za tu ulogu, te da ih je svojim argumentima uvjerio da je on najbolji izbor za taj zadatak.

Početkom ove sezone, Julen Lopetegui je napustio engleskog prvoligaša Wolverhamptona i od tada je bez trenerskog posla. Najpoznatiji je po svom mandatu kao španjolski izbornik od 2016. do 2018. godine, a nakon toga je pet mjeseci bio trener Real Madrida. Nakon Real Madrida, vodio je Sevillu.

Sezona Milana bila je razočaravajuća. Klub je ispao u grupnoj fazi Lige prvaka, dok u domaćem prvenstvu nije uspio parirati Interu u utrci za naslov prvaka.

Najnovije vijesti

BAYERNU je ovo prva sezona nakon 12 godina u kojoj nije...

0
Ovo je prva sezona nakon 12 godina, odnosno od 2011./2012., u kojoj BAYERNU nije uspjelo osvojiti nijedan trofej. Momčad pod vodstvom trenera Thomasa Tuchela...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!