NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Alexis Sanchez ima novi klub!

GOTOVO JE! Alexis Sanchez ima novi klub!

Čini se da je ova dugačka saga došla kraju, Alexis Sanchez odabrao je novi klub, a riječ je o Manchester Unitedu. Jedan od najboljih igrača Premier lige ne želi produžiti ugovor s Arsenalom, njegove ambicije su veće i ukoliko ga sada nitko ne kupi na ljeto može ići besplatno, no čini se da to neće biti slučaj. On bi u idućih nekoliko sati ili dana trebao postati novi igrač Manchester Uniteda.

U ovom trenutku Arsenal igra utakmicu protiv Bournemoutha, a zanimljivo – Alexis Sanchez nije niti na klupi. Jučer je u London sletila njegova obitelj kako bi bili skupa s njim u narednim danima kada će se preseliti s Emiratesa na ‘Teatar snova’ u Manchesteru.

Najpoznatiji sportski dopisnik u domeni nogometni transfera – Gianluca Di Marzio objavio je vijest kako je transfer Alexisa Sanchez dogovoren. Riječ je o transferu vrijednom 30 milijuna funti, a Alexis će biti plaćen oko 350 tisuća funti tjedno! Cijelo vrijeme činilo se kako je Alexis najbliže prelasku u City, no Jose Mourinhom uključio se u igru s najboljom ponudom i za Alexisa i za Arsenal.

[su_live_koeficijenti]

Prva ponuda navodno je bila da United Arsenalu da Mkhitaryana, igrača kojeg su u ljeto 2016. godine platili 42 milijuna eura, jednako kao što je Arsenal platio Sancheza. U ovom trenutku to djeluje kao dobar posao za Arsenal pošto bi Sanchez možda mogao i besplatno otići za par mjeseci. No Arsenal ne želi Mkhitaryana nego Malcoma za kojeg Bordeaux traži 45 milijuna funti i zato im je draža ponuda ona u kojoj bi United njima dao 30 milijuna funti.

Mourinho je ovim odustao od Balea i Griezmanna?

Već neko vrijeme piše se o tome kako Manchester United ima plan otkupiti zvijezdu Real Madrida – Garetha Balea. Reprezentativac Walesa dokazao je svoju kvalitetu u Premier ligi gdje je proglašen za najboljeg igrača lige, a dokazao je to i u Real Madridu gdje je u zadnje 4 godine osvojio 3 Lige prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

S obzirom na veliku plaću i poziciju na kojoj bi Alexis trebao igrati mnogi ovaj potez tumače kao Mourinhovo odustajanje i od Griezmanna. Iako Francuz može igrati i ‘devetku’, a ne samo krilnog napadača, ovo ne mora biti nužno odustajanje od igrača Atletico Madrida za kojeg mediji pišu da trenutno pregovara s PSG-om, Barcelonom i Unitedom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!