NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Anthony Martial dogovorio transfer

GOTOVO JE: Anthony Martial dogovorio transfer

Napadač Manchester Uniteda Anthony Martial na putu je u Sevillu na posudbu nakon što su dva kluba postigla dogovor. Francuz je ušao sa klupe kako bi pomogao Unitedu u posljednjoj pobjedi nad West Hamom u subotu, ali ove sezone više neće predstavljati klub.

Više izvora, uključujući stručnjaka za transfere Fabrizija Ramoana, kaže da je dogovor postignut, a da će Sevilla preuzeti cijelu Martialovu plaću.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši igrač Lyona i Monaca, koji je nedavno demantirao krivo protumačene komentare Ralfa Rangnicka koji ukazuju na to da je odbio biti u momčadi Uniteda, navodno je želio preći u La Ligu.

26-godišnjak će sada odletjeti u Španjolsku kako bi dovršio transfer prije nego što bude službeno predstavljen.

Prema izvješćima, Sevilla koja nema mogućnost otkupa Martiala, plaća naknadu za posudbu od oko 6 milijuna eura.

United je platio 36 milijuna funti za tinejdžera Martiala 2015. godine, iako je niz isplata bonusa bio uključen u ugovor.

Naglašeno je da je život u Unitedu započeo sišavši sa klupe i postižući zapanjujući solo gol protiv Liverpoola i završio je tu sezonu sa 17 golova u svim natjecanjima.

Sveukupno je 26-godišnjak upisao 269 nastupa za United i zabio 79 golova.

Njegova najbolja sezona je bila 2019/20 kada je postigao 23 gola, ali se mučio pronaći dosljednost u dresu Uniteda u posljednje vrijeme.

Navodno je odbio ostanak u Premier ligi, točnije Newcastlea i Spurse, jer želi igrati u La Ligi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!