NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Barcelona ima novog napadača! U Kataloniju se seli bivši igrač...

GOTOVO JE! Barcelona ima novog napadača! U Kataloniju se seli bivši igrač Milana!

Iskusni napadač danas pojavio u medijima kao nova ali moramo priznati vrlo neobična napadačka opcija za Barcelonu. Kasno poslijepodne, već je potvrdio da će iskoristiti jedinstvenu priliku i preseliti se na stadion Camp Nou. Boateng će u narednim danima biti predstavljen kao novi igrač Barcelone.

Kada su se ujutro pojavile glasine u medijima da bi Barcelona mogla pronaći dodatnu opciju za svoj napad u Sassuolu, vjerojatno nije bilo mnogo onih koji su doista vjerovali da bi Kevin-Prince Boateng mogao prijeći u Barcelonu. Očito se upravo to i dogodilo, jer je iskusni nogometaš potvrdio Fabriziu Romanu iz Sky Sport Italie da će iskoristiti jedinstvenu priliku i vratiti se u Španiju.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO: Evo zbog čega se nije želio vratiti u Milan ovog mjeseca!

“Dolazim! Odlazim iz Sassuola. Nažalost napuštam Sassuolo, ali ovo je jedinstvena prilika. Nemojte me pitati za Real, to je prošlost. Sada se samo želim usredotočiti na Barcelonu i nadam se da ću pogoditi na Santiago Bernabeu na sljedećem El Clasicu”, rekao je. 31-godišnji reprezentativac Gane, koji je karijeru započeo u Herti nakon koje je igrao za Tottenham, BVB, Portsmouth, AC Milan, Schalke, Las Palmas i Eintracht iz Frankfurta.

Više o ovom iznenađujućem transferu vjerojatno će biti objavljeno ​​uskoro, uključujući, između ostalih, i formalnu potvrdu Barcelone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!