NaslovnicaVijestiZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO: Evo zbog čega se nije želio vratiti u Milan...

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO: Evo zbog čega se nije želio vratiti u Milan ovog mjeseca!

Bivši napadač Manchester Uniteda i AC Milana Zlatan Ibrahimović otkrio je razlog zbog kojeg je odbio povratak na San Siro u ovom zimskom prelaznom roku. 37-godišnjak se u proteklih nekoliko tjedana povezivao sa mogućim transferom u svoj bivši klub, ali je ipak odlučio ostati u LA Galaxyju, sa kojim je potpisao novi ugovor.

Ibrahimović nije želio u Milan

U intervjuu za španjolske novine Mundo Deportivo, bivši švedski reprezentativac je otkrio glavni razlog zbog kojeg je to učinio. Naime, rekao je: “Osjećam kako imam još puno toga za ponuditi timu, MLS-u i navijačima. Način na koji je završila prošla sezona nije baš običan za mene, jer gdje god odem osvajam trofeje. To za sada nisam uspio uraditi ovdje, i to nije dobra stvar. Mislim da navijači zaslužuju više nego što im nudimo.”

Ibrahimović je postigao 22 gola i podijelio deset asistencija na ukupno 27 nastupa u dresu LA Galaxyja prošle sezone, a priznaje kako sljedeće sezone očekuje veći izazov. Rekao je: “Sljedeće sezone želim veći izazov. Prošla sezona je bila test da vidim kako se osjećam, na kojem sam nivou, pogotovo zbog povrede koju sam imao. Nisam igrao više od godinu dana, ali mi je trebalo deset minuta da pokažem svijetu tko sam. Pokazao sam svima da sam još uvijek tu, da sam živ i to je bilo važno za mene.”

On je također komentarisao i loš odnos između bivšeg suigrača Paula Pogbe i Josea Mourinha izjavivši: “Postoje takvi igrači koji moraju biti slobodni, moraju imati slobodu kako bi pokazali što mogu. Očito je da Mourinho ima svoju taktiku, ali neki igrači idu iznad tih limita i morate ih pustiti, mislim da je Pogba jedan od njih. Paul nije osjećao povjerenje od strane Mourinha.”

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!