NaslovnicaVijestiGotovo je! Barcelona kupila prvo veliko pojačanje za 58 milijuna eura

Gotovo je! Barcelona kupila prvo veliko pojačanje za 58 milijuna eura

Momčad Barcelone dogovorila je veliko pojačanje za narednu sezonu vrijedno 58 milijuna eura, uz mogućnost da uz bonuse ta odšteta iznosi 67 milijuna eura, a dres ovog kluba od iduće sezone nosit će Brazilac Raphinha.

Krilni napadač je u intenzivnim pregovorima s Barcelonom od veljače 2022. te je prije tri mjeseca dogovorio osobne uvjete s katalonskim klubom, no problem je nastao nedavno kada je Chelsea poslao ponudu od 60 milijuna eura, koju je Leeds prihvatio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Činilo se da će zbog teške financijske situacije Barcelona ostati bez planiranog i već dogovorenog pojačanja, ali su ipak uspjeli pronaći sredstva i dogovoriti transfer Raphinhe.

Cijena koju će Barcelona platiti Leedsu je 58 milijuna eura, a s bonusima se taj iznos u konačnici može popeti i do 67 milijuna eura.

Raphinha će potpisati ugovor do ljeta 2027. godine i sada su liječnički pregledi posljednja prepreka prije službenog dolaska u Barcelonu.

Očekuje se da će katalonski klub, nakon dogovora o produžetku suradnje s Dembeleom, sada sve karte baciti na transfer Roberta Lewandowskog iz Bayerna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!