NaslovnicaVijestiGotovo je! Bayern završio pojačanje vrijedno 80 milijuna eura

Gotovo je! Bayern završio pojačanje vrijedno 80 milijuna eura

Nizozemski nogometaš Matthijas de Ligt službeno će postati novi igrač Bayerna nakon što je Juventus prihvatio ponudu njemačkog kluba.

Postignut je usmeni dogovor između dva kluba, a informaciju je objavio pouzdani novinar Fabrizio Romano. Jedino što se čeka je da se i službeno objavi transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ukupni “paket” koji je prihvatio Juventus iznosi 80 milijuna eura, a ne zna se koliko će točno otići na ime odštete, odnosno koliko će Bayern isplatiti kroz bonuse.

Već je poznato da su De Ligt i Bayern dogovorili sve osobne uvjete te da će ovaj stoper iz Nizozemske potpisati ugovor do 2027. godine.

De Ligt je u Juventus došao iz Ajaxa 2019. godine za 75 milijuna eura, a iako je ranije govorio da svoju budućnost planira u ovom klubu, odbijanjem ugovora dao je do znanja da je promijenio planove. Sada je jasno da on apsolutno želi napustiti Torino.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!