NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - danas odrađuje liječničke preglede: Arsenal doveo pojačanje od 30...

GOTOVO JE – danas odrađuje liječničke preglede: Arsenal doveo pojačanje od 30 milijuna eura!

Arsenal je blizu završetka transfera za braniča Lillea Gabriela Magalhaesa, dok se on priprema za liječničke preglede sa klubom.

Arsenal doveo pojačanje

Sinoć je Duncan Castles izjavio da bi Gabriel danas trebao završiti liječničke preglede sa Arsenalom, a Lille je pristao prodati 22-godišnjaka Topnicima za oko 30 milijuna eura.

Castles dodaje kako je Arsenal pobijedio Uniteda, Evertona i Napolija u ovom transferu.

Ovo bi mogao biti odličan posao za Arsenal, koji je dugo tražio pojačanje u obrani nakon razočaravajuće sezone 2019/20.

Mikel Arteta je možda pomalo počeo usmjeravati Topnike ka pravom putu, nakon što je osvojio i FA kup, što je definitivno povećalo moral momčadi. Međutim, završili su na osmoj poziciji na tabeli Premier lige, što je njihova najgora pozicija u posljednjih 25 godina.

Gabriel bi mogao biti važan dodatak, jer izgleda kao značajno pojačanje za igrače poput Davida Luiza, Shkodrana Mustafija i Sokratisa Papastathopoulosa.

Topnici će se nadati da će ovaj vrlo obećavajući igrač što prije postati njihov, ali izgleda da je sve već gotovo, čekaju se liječnički pregledi danas.

Arsenal svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Premier lige igra protiv Fulhama u gostima, gdje su favoriti sa koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!