NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Dinamo Zagreb i službeno prodao svog dragulja!

GOTOVO JE – Dinamo Zagreb i službeno prodao svog dragulja!

Ante Ćorić sinoć je u kasnim satima stigao avionom iz Zagreba za Rim gdje će sutra obaviti medicinske preglede i potpisati za ovosezonskog polufinalistu Lige prvaka – AS Romu. Monchi je Dinamovog bisera doveo za relativno male novce.

Ante Ćorić, 21-ogodišnji playmaker Dinama iz Zagreba sinoć je stigao u Rim, a ovih dana stavit će na papir svoj potpis i postati novi igrač Rome. Kako pišu novinari iz Italije riječ je o tranfseru vrijednom 7 milijuna eura + 1 milijun eura potencijalnih bonusa, a ugovor će potpisati na 5 godina.

Ante Ćorić mladi je supertalent Dinama koji je u tinejdžerskim danima toliko briljirao da su se za njega interesirali čak i Manchester City, a hvalio ga je i Pep Guardiola nakon utakmice Bayerna i Dinama. No, zadnjih godina Ante Ćorić malo je stagnirao i imao je dosta sukoba sa trenerima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ćorić je u dresu Dinama odigrao čak 143 utakmice što je iznimno puno za tako mladog igrača, a pri tome je upisao i 23 gola i 24 asistencije. Također, mladi Ćorić debitirao je i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, odigrao je tek tri utakmice, ali i to je dosta s obzirom da su mu konkurencija igrači Barcelone, Real Madrida i Intera.

Potencijalni problem za Antu Ćorića je to što AS Roma planira dovesti i Hakima Ziyecha, playmakera iz Ajaxa. Riječ je o igraču koji je ove godine stvorio najviše prilika na svijetu, više čak i od De Bruynea, Ozila, Messija ili Payeta. No, Roma je zanimljiva sredina koja ima dobar spoj mladosti i iskustva, a njihov sportski manadžer, Monchi, poznat je po tome što on i njegovi scouti rijetko griješe pri odabiru svojih pojačanja.

[su_bet365_100_bonus]

Ante Ćorić imao je teško razdoblje u Dinamo zadnje dvije sezone, ali odlazak u dobru sredinu mogao bi mu preporoditi karijeru jer riječ je o igraču koji ima onaj ‘čarobni dodir’ lopte, ono što imaju samo rijetki igrači poput Di Marije, Messija, Salaha i sličnih. Oni drugačije kontroliraju loptu, oni su nešto posebno i ako Eusebio Di Francesco bude znao izvesti Ćorića na pravi put, ovaj relativno jeftini tranfser mogao bi biti pun pogodak i pravo pojačanje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!