NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Donnarumma potpisuje za novi klub!

GOTOVO JE! Donnarumma potpisuje za novi klub!

Poznati talijanski novinar Fabrizio Romano nam donosi senzacionalne vijesti o Gianluigiju Donnarummi. Romano tvrdi da je Donnarumma u odmaklim pregovorima sa PSG-om i da će uskoro potpisati.

Donnarumma potpisuje

Francuski viceprvak će u besplatnom transferu dovesti vratara Milana, čiji ugovor istječe krajem lipnja. Već su navodno ugovoreni liječnički pregledi u kampu talijanske reprezentacije sa kojima će Donnarumma igrati na predstojećem Europskom prvenstvu.

Kako mediji navode, Donnarumma bi u PSG-u trebao zarađivati oko 12 milijuna eura godišnje. Mladi Gianluigi je u Milanu od svoje 16. godine, a za Rossonerre je odigrao 251 utakmicu.

Njegov agent Mino Raiola bi u ovom transferu trebao dobiti oko 20 milijuna eura.

U utrci za njegov potpis bio je i Juventus, ali nije uspio poslati bolju ponudu od bogatih Parižana.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!