NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Juventus dogovorio četverogodišnji ugovor sa zvijezdom Chelseaja!

GOTOVO JE: Juventus dogovorio četverogodišnji ugovor sa zvijezdom Chelseaja!

Juventus je navodno dogovorio četverogodišnji ugovor s Antoniom Rudigerom, a njemački reprezentativac na ljeto napušta Chelsea. Rudiger već neko vrijeme nije mogao dogovoriti produljenje ugovora na Stamford Bridgeu, jer je zahtijevao da bude među najplaćenijim igračima kluba.

Real Madrid, PSG i Barcelona su bili zainteresirani za Rudigera, ali prema Gazzeti dello Sport, Juventus je pobijedio u utrci za njegov potpis.

Sklopit će dugoročni ugovor sa Starom damom gdje će zarađivati 6.5 milijuna eura godišnje, te postati njihov najnoviji besplatni transfer.

U izvješću se dodaje da Juve također radi na dogovoru za veznjaka Jorginha, koji ima ugovor do 2023. godine. Tijekom posljednjih godina Juve je pokupio igrače poput Andree Pirla, Danija Alvesa, Samija Khedire, Emrea Cana, Adriena Rabiota i Aarona Ramseya i to sve u besplatnim transferima.

Rudiger će se vratiti u Serie A, gdje je ranije igrao za Romu nakon što je došao iz Stuttgarta 2015. godine. Chelsea ga je 2017. doveo u zapadni London za 29 milijuna funti, a Rudiger je dao Plavcima pet godina službe, odigravši 190 nastupa za klub.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!