NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Juventus sutra potpisuje igrača Manchester Uniteda!

GOTOVO JE – Juventus sutra potpisuje igrača Manchester Uniteda!

Matteo Darmian, bivši igrač Torina sutra bi se trebao vratiti u Torino, ali ovaj puta u dres gradskog rivala. Naime, Juventus i Manchester United sve su dogovorili i Matteo Darmian vrlo uskoro trebao bi postati novi igrač ‘Stare dame’.

Matteo Darmian, 28-ogodišnji desni bočni, 2015. godine je postao igrač Manchester Uniteda, tada je iz Torina u ‘crvene vragove’ otišao u transferu vrijednom 18 milijuna eura, a tri godine kasnije napušta United u transferu vrijednom 12 milijuna eura.

Matteo Darmian više nije talent, riječ je o igraču od 28 godina, riječ je o igraču koji ima već 36 nastupa za reprezentaciju, ali i dalje se nije do kraja isprofilirao kao igrač. Recimo, ove godine mu je Jose Mourinho dao tek nešto više od 1000 minuta. U Manchester Unitedu nije se nametnuo kao prvi izbor na svojoj poziciji, ali ipak dosta je igrao – ukupno 85 utakmica u dresu velikana iz Manchestera.

[su_cashout]

Matteo Darmian zapravo je dijete AC Milana, ali najbolje godine svoje karijere odigrao je u Torinu. Sada je na pragu transfera u Juventus, u transferu vrijednom 12 milijuna eura, te ugovor na 5 godina s primanjima od 2,5 milijuna eura po sezoni.

Pozicija desnog bočnog najdeficitarnija pozicija u današnjem nogometu, mnogi klubovi i reprezentacije imaju problema s tom poziciju, a jedan od najistaknutijih upravo je Juventus. ‘Stara dama’ na toj pozicij ima De Sciglia, no trener i javnost nisu zadovoljni s njim, ali mnogi smatraju kako ni Darmian nije rješenje.

[su_live_koeficijenti]

Darmianova najveća prednost jest činjenica da je on Talijan i da je u dobrim odnosima s ostalim defanzivcima iz reprezentacije koji su uglavnom ‘Juventusovi ratnici’. Juventus je prvo htio dovesti Bellerina, kasnije su se interesirali iz Meuniera, ali na kraju je izbor ipak pao na Mattea Darmiana.

Pitanje je još samo hoće li Juventus dovoditi kakvog napadača jer sve se više piše o odlasku Higuaina, a pitanje je i tko će biti novi golman Juvnetusa u narednoj sezoni s obzirom da je Gianluigi Buffon objavio odlazak iz kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!