NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Juventus uspio zadržati jednog od najvažnijih igrača u klubu!

GOTOVO JE! Juventus uspio zadržati jednog od najvažnijih igrača u klubu!

Talijanski gigant Juventus odbio je sve napade mnogih engleskih klubova i potpisao novi dugoročni ugovor s igračem, bez kojeg trener Max Allegri ne može zamisliti svoju ekipu ali i igračem koji je nedavno izražavao nezadovoljstvo visinom svojih primanja.

Torinski Juventus potvrdio je svoju rastuću institucionalnu snagu sklapanjem novog ugovora s sjajnim bočnim igračem Alexom Sandrom, koji se posljednjih godina često dovodio u vezu s prelaskom u redove od nekih engleskih divova. Chelsea i United bili su najzagrijaniji, ali ipak do transfera, kako sada stvari stoje neće doći.

POZNATO IME NOVOG MENADŽERA UNITEDA: On će voditi ekipu od 2019/20 sezone!

Stara dama je ipak uspjela zadržati u klubu brazilskog reprezentativca, koji je u Torino stigao iz Porta 2015. godine, nakon što je danas stavio potpis na ugovor s aktualnim talijanskim prvacima do 2023. godine.

Alex Sandro odigrao je 134 utakmice u Juventusovom dresu od 2015. godine, što je u tom peridou najviše mečeva od svih braniča iz kluba. On je također dodao 18 asistencija na svoj konto, a trenutno važi za igrača koji je stvorio najviše prilika za gol u italijanskoj Serie A, njih čak 142.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!