NaslovnicaVijestiPOZNATO IME NOVOG MENADŽERA UNITEDA: On će voditi ekipu od 2019/20 sezone!

POZNATO IME NOVOG MENADŽERA UNITEDA: On će voditi ekipu od 2019/20 sezone!

Poznatno ime novog menadžera Uniteda! On će voditi ekipu od 2019/20 sezone! Bivši menadžer Real Madrida Zinedine Zidane je dobio ponudu za posao od Manchester Uniteda i razmišlja o prilici da zamijeni Jose Mourinha na Old Traffordu.

POZNATO IME

Ovo je prema pisanju španjolskog AS-a, koji izvještava da oni koji su bliski Zidaneu pretpostavljaju da će njegov sljedeći posao biti u Premier ligi za početak 2019/20 sezone.

Francuski taktičar je bio veliki uspjeh u prethodnom klubu Real Madridu, osvojivši tri naslova Lige prvaka zaredom u manje od tri pune sezone zadužene na Bernabeu.

Zidane je dostupan od napuštanja Madrida, a klub je sada teško pogođen sa njegovom odsutnošću i naravno odsutnošću Cristiana Ronalda koji je otišao u Juventus.

Čini se jasnim da će United učiniti sve da ga dovede na Old Trafford, iako je napomenuo da ima ambicije da upravlja Juventusom ili francuskom reprezentacijom.

Međutim, ti poslovi su trenutačno zauzeti, pa bi odlazak u United i Old Trafford mogao imati smisla za 46-godišnjaka.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!