NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - LAUTARO MARTINEZ POTPISUJE ZA BARCU: Poznat datum njegovog transfera!

GOTOVO JE – LAUTARO MARTINEZ POTPISUJE ZA BARCU: Poznat datum njegovog transfera!

Čini se da će se ovog ljeta mnogo manje kupovati nego ranije, međutim, Barcelona bi trebala kupiti Lautara Martineza krajem srpnja, ako sve bude išlo po planu.

LAUTARO MARTINEZ POTPISUJE

Iako su Katalonci nedavno dobili ultimatum od Intera u vezi sa mladim argentinskim napadačem, oni drže sve konce što se tiče ovog transfera.

To je zbog toga što je Martinezova prijavljena otpusna klauzula 111 milijuna eura i ostaje na snazi do 14. srpnja, prenosi Mundo Deportivo.

To znači da će svi drugi klubovi koji su zainteresirani morati platiti potpunu klauzulu do 14. srpnja ili će igrač tada otići u Barcu po tržišnoj cijeni, za koju Mundo Deportivo očekuje da će biti znatno niža od trenutne klauzule.

S obzirom na to da se u izvještaju navodi kako će igrač napustiti Inter kako bi se pridružio samo Barceloni, to je stvorilo nove probleme za ekipu iz Serije A.

Sada ih to ostavlja u finansijski mnogo opasnijem položaju, tako da je sada već moguće preispitivanje oko toga da prihvate igrače plus novac od Katalonaca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!