NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Lionel Messi je novi igrač PSG-a!

GOTOVO JE: Lionel Messi je novi igrač PSG-a!

Lionel Messi je novi igrač PSG-a, nakon što je dogovorio dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Ligue 1. Messijevo vrijeme kao igrača Barcelone službeno je završilo u nedelju popodne, kada je održao oproštajnu konferenciju za novinare na Nou Campu.

Odmah se očekivali da će se preseliti u Francusku, pridružiti se PSG-u, a momčad Mauricija Pochettina nije morala dugo čekati da dovede najboljeg igrača na svijetu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema L’Equipeu, a potvrdio ga je i Fabrizio Romano, Messi je dogovorio prelazak na Park Prinčeva i stići će u francusku prijestolnicu u narednim satima kako bi dovršio ovaj transfer.

Kao što je ranije objavljeno, Messi je potpisao ugovor na dvije godine, sa mogućnošću produljenja na treću.

34-godišnjak, koji se nedavno vratio sa godišnjeg odomora nakon što je početkom ljeta osvojio Copa Americu, stići će danas poslijepodne, a zatim obaviti i ljekarske preglede.

Nakon toga će klub u srijedu održati konferenciju za novinare kako bi najavili svoje pojačanje.

Nakon 21 godine u Barceloni bit će čudno vidjeti šestostrukog dobitnika Zlatne lopte u dresu PSG-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!