NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Lionel Messi napušta PSG

GOTOVO JE! Lionel Messi napušta PSG

L’Equipe je izvijestio da Lionel Messi neće dobiti novi ugovor od strane PSG-a i da bi mogao napustiti klub kao slobodan igrač na kraju sezone. Ovo je posljedica incidenta u kojem je Messi otputovao u Saudijsku Arabiju bez dopuštenja kluba kako bi ispunio ugovornu obvezu, zbog čega je klub suspendirao igrača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Lionel Messi, koji je ambasador Saudijske Arabije, navodno je primio veliku svotu novca za svoje promocije te zemlje. Nakon iznenađujućeg poraza PSG-a od Lorienta u prošlom kolu, Messi je otputovao u Saudijsku Arabiju samo nekoliko sati kasnije. Iako se očekivalo da će imati dva slobodna dana nakon utakmice u nedjelju, klub je odlučio održati trening u ponedjeljak, ali Messi se nije pojavio. PSG je suspendirao Messija na dva tjedna, tijekom kojih neće sudjelovati ni na utakmicama ni na treninzima, a neće mu biti isplaćena ni plaća za taj period.

S pet utakmica ostalih u prvenstvu, Paris Saint-Germain ima pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Marseilleom. Prema statistikama, Lionel Messi je ne samo najbolji igrač PSG-a, već i najbolji igrač u cijeloj Ligue 1.

Kada je stigao u PSG 2021. godine, Lionel Messi je potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produženja za još jednu sezonu. Međutim, PSG neće aktivirati tu opciju, pa je Argentinac na putu da napusti klub. Nakon što završi suspenzija, Messi ima još tri utakmice za PSG prije nego što donese odluku o svojoj budućnosti. Sve više se spominje njegov povratak u Barcelonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!