NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Liverpool doveo novo pojačanje!

GOTOVO JE: Liverpool doveo novo pojačanje!

Liverpool je ‘na pragu’ potpisivanja veznjaka Bayerna, Thiaga Alcantare za naknadu od 30 milijuna eura.

Klubovi su u pregovorima cijelo ljeto u pokušaju da postignu dogovor za Španjolca.

Ahtletic je izvijestio da su pregovori ubrzani u ponedjeljak, jer je Bayern želio zaključiti transfer prije početka nove sezone u Bundesligi.

Kao rezultat toga, napokon je dogovoren honorar i 29-godišnjak će biti na putu za Anfield.

Pobjednik Lige prvaka još mora dogovoriti uvjete sa klubom, ali to će biti jednostavno.

Bio je jasan u vezi sa novim izazovom nakon što je proveo sedam godina sa Bayernom i osvojio treble prošle sezone.

Thiago je u svibnju pregovarao o produljenju ugovora prije nego što je obavijestio njemačku ekipu da želi napustiti klub.

Bivši predsjednik Bayerna Uli Hoeness je otkrio ranije ovog mjeseca da se Thiago vjerojatno dogovorio sa Liverpoolom o osobnim uvjetima, dok je i Manchester United također bio zainteresiran.

“Ponudili smo mu sjajan četverogodišnji ugovor, ali u posljednjem trenutku se predomislio i rekao nam da želi novi izazov. Vjerojatno ima dogovor sa Liverpoolom i Manchester Unitedom ili sa oba kluba”, rekao je Hoesness za SPORT1.

Thiago će postati drugo pojačanje Liverpoola ovog ljeta nakon što su prošlog mjeseca doveli Kostasa Tsimikasa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!