NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Manchester United dogovorio dolazak novog trenera!

GOTOVO JE: Manchester United dogovorio dolazak novog trenera!

Manchester United je nedavno otpustio glavnog trenera Olea Gunnara Solskjaera nakon što je doživio sramotni poraz od Watforda (4-1) u subotu.

Manchester United dogovorio

Na njegovo mjesto kao privremeni trener došao je Michael Carrick, koji je vodio ekipu u pobjedi protiv Villarreala (0-2).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, izgleda da je potraga za novim trenerom završena. Svi mediji širom svijeta i pouzdani novinar Fabrizio Romano javljaju kako je novi menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick.

Ovu vijest je prije nekoliko minuta podijelio dobro poznati novinar Fabrizio Romano, te David Ornstein koji kaže:

“Manchester United je postigao dogovor sa Ralfom Rangnickom i on će biti privremeni trener. Potpisuje ugovor na šest mjeseci uz dvije godine koje će odraditi kao savjetnik kluba. Čeka se odobrenje Lokomotive Moskve, a Rangnick neće dobiti radnu dozvolu na vrijeme da može voditi momčad protiv Chelseaja za vikend.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!