NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Manchester United u idućih 48 sati potpisuje kapitalca!

GOTOVO JE – Manchester United u idućih 48 sati potpisuje kapitalca!

Manchester United dogovorio je svoj prvi transfer za sljedeću sezonu. Pojačanje je Fred – trenutno igrač Shakhtara, riječ je o Brazilcu, 25-ogodišnjem veznjaku kojeg je Mourinho spreman platiti čak 50-60 milijuna eura.

manchester united

Velika želja Pepa Guardiole, Frederico Rodrigues de Paula Santos zvan Fred u idućih 48 sati trebao bi postati novi igrač Manchester Uniteda. Naime, Mourinho je za Freda spreman platiti 50 milijuna eura, a uz određene bonuse taj bi transfer mogao doseći cifru od 60 milijuna eura.

Ovaj transfer potvrdio je i Gianluca Di Marzio koji tvrdi kako je ovaj posao gotov. Fred u Unitedu trebao imati plaću 130.000 funti tjedno i trebao bi potpisati ugovor do 2023. godine. Pep Guardiola htio je vidjeti Freda u Cityju, no na kraju se Manchester City okrenuo Jorginhu iz Napolija.

[su_cashout]

Fred i brazilska nogometna reprezentacija trenutno se nalaze u Londonu gdje se pripremaju za prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske koju će u nedjelju navečer igrati u Liverpoolu na kultnom Anfield stadionu. Trenutno dok je u Londonu trebao bi se naći s predstavnicima Uniteda te obaviti liječnički pregled i potpisati za ‘crvene vragove’.

Fred je centralni vezni i baš poput Luke Modrića, Fred je jedan od onih igrača koji nema impresivnu statistiku što se golova i asistencija tiče, ali sva njegova genijalnost vidi se u nekim drugim segmentima igre. Mourinho je ove sezone imao problem koga staviti u igru skupa s Pogbom i Matićem, nekada je to bio Herrera, ponekad Fellaini, nekada Mata, Lingard, a čini se da će ovim potezom Mourinho složiti svoju slagalicu.

[su_bet365_100_bonus]

Fred je ove sezone imao tek 4 gola i 7 asistencija, to nije nešto previše, ali je znatno više nego sezonu prije kada je Fred imao 3 gola i 4 asistencije. Ove godine igrao je nešto bliže golu, ali i dalje je bio igrač koji je diktirao tempo igre Shakhtara.

Koliko je Fred kvalitetan veznjak govori činjenica da se našao na popisu Brazila za Svjetsko prvenstvo u Rusiju, na popisu na kojem se nisu našli veznjaci poput Fabinha, Arthura i Talisce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!