NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Roma je finalizirala transfer još jednog supertalenta!

GOTOVO JE: Roma je finalizirala transfer još jednog supertalenta!

AS Roma i Monchi ponovno rade sjajan posao. Naime, klub iz Rima dogovorio je transfer jednog od najtalentiranijh igrača Europe. Riječ je o transferu koji se pregovara već 2 mjeseca, koji je trebao biti dio jednog većeg paketa, ali za sada je gotov samo ovaj dio.

Justin Kluivert, sin legendarnog Patricka Kluiverta sletio je u Rim gdje bi sutra trebao obaviti medicinske preglede i potpisati za svoj novi klub AS Romu. Riječ je o transferu ‘teškom’ između 18 i 20 milijuna eura. Justin je prije mjesec dana tek napunio 19 godina, a već sada pokazuje nevjerojatan potencijal i nije čudno da je njegov potpis prvi dobio slavni sportski direktor Monchi koji je nekad skautirao igrače u ime Seville, a danas Rome.

[su_bet365_100_bonus]

U Italiji se puno pisalo o tome kako će Kluivert i Ziyach doći u paketu iz Ajaxa u Romu, ali za sada je samo dogovoren transfer Kluiverta pa je Monchi brže bolje dogovorio njegov dolazak u Rim na medicinske preglede. Pojedini mediji pišu kako je vrijednost transfera 18 milijuna eura, dok drugi pišu kako su se Ajax i Roma ipak našli na 20 milijuna eura, ali pravu cifru znat ćemo vrlo uskoro.

Justin Kluivert već je sletio u Rim na aerodrom Leonardo da Vinci gdje ga je dočekalo nekoliko stotina navijača Rome. Transfer još uvijek nije službeno potvrđen na stranicama kluba, ali već sada možemo reći da je transfer 99% služben jer potrebno je samo da Kluivert prođe medicinske preglede.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sportski direktor Rome poznat je po transferima poput ovih gdje dovodi mlade talentirane igrače i od njih prave velike nogomente zvijezde. Nedavno je u klub iz Rima doveo i Antu Ćorića iz Dinama pa se nadamo kako će Kluivert i Ćorić biti nositelji neke nove Romine generacije te da će u tome imati puno sreće, no tu i negativna strana te priče – a to je da klub najvjerojatnije napušta Radja Nianggolan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!