NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Romelu Lukaku napušta Manchester, dogovorio sve sa novim klubom!

GOTOVO JE: Romelu Lukaku napušta Manchester, dogovorio sve sa novim klubom!

Nakon samo dvije godine provedene u Manchester Unitedu, čini se kako je odlazak Romelua Lukakua iz kluba neizbježan ovog ljeta. Belgijski reprezentativac je postigao tek 12 golova u Premier ligi prošle sezone, a, iako je Solskjaer priznao kako je on i dalje u njegovim planovima, napadač će po svemu sudeći napustiti Old Trafford.

Lukaku odlazi u Inter

Naime, talijanske novine La Gazzetta dello Sport su danas izvijestile kako je on već postigao dogovor sa Interom, gdje će navodno zarađivati oko sedam miliona eura godišnje.

Međutim, u izvješću također piše kako klubovi još uvijek nisu postigli dogovor. Čelnici Uniteda navodno traže 80 miliona eura, koliko su i platili za njega 2017. godine, dok su Nerrazzuri spremni ponuditi 65 miliona eura.

Lukaku je i sam nedavno izjavio kako mu je želja zaigrati u Seriji A. U intervjuu za Mediaset je rekao: “Oduvijek sam bio veliki fan Serije A. Dvije lige u kojima sam sanjao da su zaigrati su Premier liga i Serija A. Volim Italiju, mislim da se Serija A polako vraća na staro nakon dolaska Cristiana Ronalda.”

On također nije krio ni divljenje prema novom treneru Intera Antoniju Conteu, za kojeg je rekao: “Dolazak Contea u Inter je jako dobra stvar, jer je on za mene najbolji trener na svijetu. On zna što mislim o njemu. Nisam netko tko voli govoriti o osobnim odnosima sa trenerima, igrač sam Manchester Uniteda i moram poštovati svoj klub.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!