NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Unai Emery dovodi sjajnog veznjaka za 30 milijuna eura!

GOTOVO JE: Unai Emery dovodi sjajnog veznjaka za 30 milijuna eura!

Novi trener Arsenala i nasljednik velikog Wengera – Unai Emery dogovorio je dovođenje sjajnog igrača u Arsenal. Kako pišu Fabrizio Romano i Gianluca Di Marzio: novi igrač Arsenala u iduća 24 sata postat će Urugvajac Lucas Torreira.

Lucas Torreira je 22-ogodišnji veznjak Sampdorije, a prema tranfsermarktu najskuplji je igrač te ekipe. Sjajni Urugvajac prema transfermarktu vrijedi čak 30 milijuna eura što ga čini petim najskupljim urugvajskim igračim – odmah iza Suareza, Cavanija, Godina i Gimeneza.

Navodno je transfer dogovoren i u iduća 24 sata bi trebao biti službeno potvrđen, no igrač će potpisati ugovor tek nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, kada se vrati s reprezentativnih obveza i obavi medicinske preglede za klub iz Londona.

[su_bonus]

Lucas Torreira igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a ove je sezone zabio 4 gola te imao jednu asistenciju. Njegov transfer u Arsenal trebao bi biti ‘težak’ točno 30 milijuna eura. S obzirom da je riječ o statistički ponajboljem defanzivnom veznom u Italiji cijena je i više nego prihvatljiva. Riječ je o igraču koji je imao najviše osvojenih lopti u talijanskom prvenstvu.

Torreira je Urugvajac koji ima i španjolsko državljanstvo, ali nogometnu karijeru do sada je proveo samo u Italiji. Još kao tinejdžer, sa samo 18 godina došao je u Pescaru gdje je sazrio igrač, a onda ga je Pescara prodala Sampdoriji za 2 milijuna eura – danas Torreira odlazi iz Sampdorije u Premier ligu za 15 puta veći iznos nego za koji je došao.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Unai Emery do sada je doveo Juventusovog Leichesteinera, a Leno i Sokratis veoma su blizu potpisa za ‘topnike’. Dovođenjem Torreire Emery pokazuje kako ima jasnu viziju svog Arsenala. Očito kako nije zadovoljan dosadašnjim kadrom u tom defanzivnom smislu pa su se njegovi transferi uglavnom odnosili na taj segment igre. Torreira je ‘novi Kante’ kažu mediji u Engleskoj. Također, Arsenal radi i na dovođenju Benatije iz Juventusa – tako da u potpunosti naprave novu zadnju liniju koja je do sada zaista bila najslabija karike njihove igre.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!