NaslovnicaVijestiGotovo je, Wenger potvrdio: Želim mu svu sreću u nastavku karijere, njegova...

Gotovo je, Wenger potvrdio: Želim mu svu sreću u nastavku karijere, njegova epizoda je u Arsenalu gotova!

Za Arsenal je odigrao više od 160 utakmica, od samog početka karijere je tu, od njega su se očekivale velike stvari, bio je Wengerow miljenik, ali to sve nije bilo dovoljno i  on napušta klub. Arsene Wenger već je potvrdio da će francuski internacionalac nastaviti karijeru u Valenciji.

Wenger potvrdio

U šest od sedam susreta koliko je Francis Coquelin bio u kadru Arsenala ove sezone u čak njih šest bio je rezervni igrač. Skroman učinak prisilio je nekadašnjeg veznog igrača francuskog Lavala u potragu za novim klubom. 24-godišnjak nije dugo čekao a već je pronašao novog poslodavca i to u španjolskom prvenstvu gdje će igrati za Valenciju.

>> Transfer glasine: United za ogroman novac dovodi zvijezdu Reala, Darmian napokon pronašao novi klub, Hazard na ljeto napušta Chelsea

Trener Arsenala Arsenea Wengera potvrdio je da će Coquelin u nastavku sezone igrati za Valenciju te mu poželio sve najbolje u nastavku njegove karijere.

[su_bet365_100_bonus]

“Francis Coquelin se preselio u Valenciju prvenstveno što ove sezone nije igrao mnogo za nas jer smo na njegovoj poziciji bilo odlično pokriveni. Njemu se ponudila prilika za odlazak i mi smo ga pustili.” rekao je Wenger. Očekuje se kako će Arsenal njegovom prodajom zaraditi oko 12 milijuna funti što je sasvim solidan iznos za igrača koji je bio rezerva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!