NaslovnicaVijestiGotze u Dortmundu, pitanje trenutka

Gotze u Dortmundu, pitanje trenutka

Gotze u Dortmundu glavna je priča Njemačkih medija posljednjih dana, ali ovaj transfer sada može propasti tek čudom. Još uvijek se svi sjećaju kako je Mario Gotze u velikom transferu napustio Dortmund uz veliko negodovanje navijača, a sada se sprema vratiti u klub u kojem je stvorio ime i to nakon što je u Bayernu imao gotovo neuspješne sezone.

Gotze u Dortmund

Gotze je u Njemačkoj daleko najviše obožavan zbog pogotka u finalu SP 2014. godine kada je presudio Argentini i donio naslov prvaka elf-u. Nagađanja je potvrdio i Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenige koji je rekao da Borussia Dortmund želi vratiti Marija Gotzea u svoje redove.   “Razgovarali smo sa Gotzeovim agentom, ali dogovor još uvijek nismo postigli. Oba kluba moraju prvo da se dogovorene oko cijene transfera. Nisam iznenađen što Gotze želi otići, ima 24 godine i normalno je da želi redovno igrati”. Iznos povratnog transfera trebao bi se kretati u iznosu oko 25 milijuna eura.

[su_reklama]
Podsjetimo kako je Gotze za Bayern u tri sezone odigrao 73 utakmice za Bavarce i postigao 22 gola, te osvojio isto toliko Bundesliga. Ipak po riječima Gotzea on je u Bayern prelazio zbog Lige prvaka, a u tom cilju nije uspio. Uz sve to izgubio je minutažu, ali i status jednog od najboljih veznjaka današnjice. Uz njega u redove Borussije trebao bi preći i Andre Schurrle. Sada ga samo formalnosti dijele od povratka u Borussiju Dortmund, a tome svjedoče i koeficijenti na kladionicama, ali i nogometni stručnjak za transfere.

“Mario Gotze i Andre Schurrle u paketu stižu u Dortmund. Uskoro bi trebali potpisati ugovore”, rekao je novinar, Gianluca Di Marzio.

10Bet tako ima koeficijent na prelazak Gotzea u Dortmund na 1.10, ali to je gotov posao. Općenito 10Bet ima odlične razrade za transfere, a za otvaranje računa nude besplatnih 5€ na računu. Stoga se vrlo jednostavno možete oprobati u predviđanju razvoja događaja na nogometnom tržištu.

Gotze

UPLATI

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

 

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!