NaslovnicaVijestiGRAĐANI KUPUJU DVA, A PRODAJU ČETIRI IGRAČA: Manchester City troši velikih 100...

GRAĐANI KUPUJU DVA, A PRODAJU ČETIRI IGRAČA: Manchester City troši velikih 100 milijuna funti na dvostruki transfer – mijenjaju dva prvotimca!

Manchester City bi ovog ljeta mogao napraviti poprilično veliki remont, uprkos tome što im je preostalo samo nekoliko dana od zatvaranja prijelaznog roka.

GRAĐANI KUPUJU DVA

Klub je već doveo Rodrija i Angelina iz Atletico Madrida i PSV-a, i ako je vjerovati nedavnim izvješćima, ne izgleda da će se Građani zaustaviti u svojim pokušajima dovođenja pojačanja u svoj prvi tim.

Ako bi City to učinio, čini se da prvo moraju izgubiti par igrača, a jedan od njih je navodno Leroy Sane.

Nijemac je posljednjih tjedana povezan sa odlaskom sa Etihada, a The Sun je nedavno primijetio da je Bayern jedan od glavnih konkurenata za njegov poptis, a City želi čak 145 milijuna funti.

Sky Sports govori kako je Bayern već dogovorio osobne uvjete sa Saneom, s tim da će dogovor biti okončan nakon što ekipa iz Bundeslige dogovori naknadu sa Cityjem.

Navijači Građana ne bi trebali biti previše zabrinuti ako Sane ipak ode, jer čini se da su već našli zamjenu za njega u oblku Španjolca Mikela Oyarzabala.

AS je naveo kako City nadgleda igrača Real Sociedada kao zamjenu za Sanea, klub je spreman aktivirati klauzulu za oslobađanje ovog krilnog igrača u iznosu od 75 milijuna eura, kako bi ga doveli na Etihad ovog ljeta.

Drugi igrač koji bi također mogoa napustiti Etihad u narednih nekoliko dana je Danilo, ali ako se riješe Brazilca, čini se da će biti uključen u dogovor za nekog mnogo boljeg igrača.

Otkako je prešao u klub, Danilo je u velikoj mjeri bio rezervna opcija za sjajnog Kylea Walkera, a čini se da bi ga City mogao iskoristiti kao pregovarački čip u dogovoru za jednog od najuzbudljivijih braniča u Seriji A.

Cancelo je tijekom svog vremena sa Starom damom pokazao da ima potencijal biti u budućnosti igrač koji će zamijeniti Walkera u Cityju u prvih 11, a s obzirom na to koliko je bolji od Danila, ovaj transfer izgleda kao vrlo pametan od strane Pep Guardiole i društva.

Iako se ne čini da će Manchester City dovesti više opcija u veznom redu, to ne mora nužno značiti da se neće riješiti nekih na tim pozicijama.

TNT Sports je izjavio da je West Ham zainteresiran za potpis argentinskog internacionalca NIcolas Otamendija, s tim da je igrač željan napustiti klub prije kraja prijelaznog roka.

Izvještaj također napominje da je usred toga, Guardiolina ekipa stavila cijenu na njega od 25 milijuna eura, što bi moglo odbiti West Hama, jer možda neće imati dovoljno novca u budžetu.

Drugi branič koji bi mogao otići je Francuz Eliquim Mangala, a The Sun navodi da je Bešiktaš u lovu na igrača, kojem će biti dozvoljeno da ode besplatno nakon što je razočarao u klubu od dolaska iz Porta 2014. godine.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!